Uw motor in Motor Revue

Als vaste lezer van ons tijdschrift zal u het natuurlijk al lang weten, maar bij ons komt werkelijkwaar alles voorbij. Wij gaan niet voor ‘De nieuwste R1!’ of ‘Scoop! De laatste R!’. Nee, wij kiezen voor motoren die er toe doen, of het nu een 70 jaar of 70 uren oud exemplaar is. Zolang het maar een bijzondere motorfiets is.

Zo hebben wij door de jaren al alles in ons blad gehad, of het nu een klassieke crosser, vooroorlogse Oostblokker, hypermoderne supersport, vreemd prototype, wankel, klassieke tweetakt racer of een gewone leuke betaalbare all-road. Met namen als König, Van Veen, Bakker, Vincent, AJS, Csepel, Dnepr, Mondial, Panther, Indian etc. Als het een apart, leuk of interessant model is, schrijven wij er met alle plezier over.

Maar dit doen wij niet alleen…

Dankzij onze trouwe lezers komen wij met elk nummer weer met prachtige motorfietsen op de proppen. Zo staan er in elke editie wel een twee of drietal motoren die eigendom zijn van onze lezers.

Dus bij deze een oproep!

Heeft u een mooie gerestaureerde klassieker, een apart model, of een motorfiets met een bijzonder verhaal? Vertel het ons! Dit het liefst via de e-mail samen met een foto. Dan kunnen wij contact met u opnemen! Wij komen bij u langs met de hoofdredacteur en fotograaf voor een reportage, en uiteraard zijn de foto’s na afloop gewoon voor u.

Dus heeft u iets in uw schuur staan, laat het ons weten via het contact formulier en wij nemen contact met u op!

Motoren